06 februari, 2013

Intervju med Anna - Del 1



Jag har gjort en intervju med Anna Åberg som är en stor inspirationskälla för mig som sprider glädje och inspiration till andra. En stark kvinna som gör sina egna val i livet samt går sin egen väg och följer sitt hjärta. 

Jag satt på ett mysigt café i stan och värmde mig en kall vinterdag då en glad tjej full av energi kom in. Det var Anna och hennes härliga energi spred sig i hela rummet. Vi hade många spännande saker att prata om över en kopp te och kaffe latte så tiden rusade iväg. 

Här kan ni kolla in Annas hemsida: 
http://www.myaloevera.se/foreverforyoutoo/hem

Annas resa mot Forever

Anna är egen företagare, försäljare av Aloevera produkter och driver företaget AKÅ Lev Väl AB. Hon har en treårig utbildning till hälsopedagog som grund och är även instruktör i body pump på fritiden. Efter utbildningen fick hon jobb inom intern företagshälsovård vid Garnisonen som är försvarsmaktens verksamhet i Uppsala. Sedan började hon arbeta för Forever som försäljare av Aloevera produkter. För Anna började allt när hon kom i kontakt med företaget Forever. Hon tog emot en produkt för 6 år sedan och hon fastnade fort för den.

”Forever ger en ny livsstil som började genom att ta emot en produkt för 6 år sedan” 
(Anna Åberg, intervju).

Anna började snabbt att sälja Aloevera produkter vid sidan av jobbet. Aloevera ger ork samt energi och hon ville att andra skulle prova för att få positiva upplevelser som hon själv fått. Hon satte igång någonting som tog en annan vändning än vad hon trott från början. Hennes verksamhet började sakta ta fart för att så småningom bli ett heltidsjobb och ett eget företag. Anna kände att hon fick en genomslagskraft genom Forever och utvecklades. Hon fick möjligheten att göra det hon brinner för och det menar hon är är viktigt eftersom det handlar om drömmar, mål och visioner. Anna upplevde att hon kunde styra sitt liv och sin tillvaro på ett annat sätt än tidigare. Forever är en verklig och personlig resa där personligheten utvecklas och allt är möjligt menar Anna. Både självförtroende och självkänslan blir bättre och människor tror på en.

”Du kan göra allt och det finns inga begränsningar” (Anna Åberg, intervju).

Under intervjun framkom det vilka hälsofrågor som prioriteras i arbetet och det är att må bra. Det handlar om att vi måste ta ansvar för vårt eget liv och det blir vad man gör det till menar Anna. Man ska gå för det man själv tror på. Dessa hälsofrågor prioriteras för att det har inneburit en helt annan livskvalité och livsstil för Anna och man väljer själv hur det ska vara. Hon har jobbat med hälsofrämjande arbete i 6 år och det finns naturligt i bakgrunden. Hälsofrämjande upplever Anna att man alltid har med sig. Det finns ett hjärta i Forever vad gäller hälsofrämjande och det är en självklarhet i företaget.

Imorgon publiceras den spännande fortsättningen om Anna - Del 2 av intervjun! 
Så missa inte det kära läsare! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar