08 februari, 2013

Intervju med Anna - Del 3



Eget företagande

Jag och Anna satt och samtalade under intervjun och jag blev nyfiken på vad det är för viktiga egenskaper som krävs för att lyckas som egen företagare. Anna delade med sig utav detta och berättade att det är viktigt att våga ta steget och göra det man alltid velat. Det krävs en drivkraft och ett tålamod. Som egen företagare bör man visa ett engagemang. En viss attityd tillsammans med förutsättningar skapar framgången.

Det som gjorde att Anna valde att bli egen företagare var att hon kände att det var nyckeln till frihet och att det gav henne möjligheten till att få leva livet som hon ville. Hon upplevde det fantastiskt att  kunna erbjuda andra människor samma sak som hon själv upplevt. Upplägget som egen företagare passar henne bra. Det är en trygghet att arbeta med Forever menar hon för att det är en stabil verksamhet som kan utvecklas.

Annas bästa tips på vad man bör tänka på som egen företagare:

1.      Ha diciplin
2.      Alltid representera sin verksamhet
3.      Tänka på vilka signaler som sänds ut
4.      Beteendet är viktigt
5.      Vara ansiktet utåt för verksamheten

Anna rekommenderar att man kan använda sig av en lista med 6 punkter och det är ett sätt att ta sig närmare sina mål. De 6 viktigaste sakerna som ska göras under morgondagen skrivs ner och dessa strävas efter att uppnås. Det är detta som gör att man kommer närmare sina mål. Detta är ett verktyg som leder henne i rätt riktning och som ger en struktur. Anna jobbar mycket med visualisering för att nå sina mål. Det handlar om att tänka på målet samt se bilder i huvudet på sig själv när man står där och målet förverkligas menar hon.

Som egen företagare är det jätte viktigt att gå på internutbildningar och det ger positiva resultat och är en investering i företaget. Forever anordnar större event några gånger om året. 

”Det finns ett helt smörgåsbord som utbud” (Anna Åberg, intervju).

Annas sida hittar du här: http://www.myaloevera.se/foreverforyoutoo/hem 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar